Cobrahave Køkken Spiseplads 1 Forsidebillede WEB

Lejebolig i København hos C.W. Obel bolig

C.W. Obel Boligs portefølje består primært af nye boligejendomme, som vi har købt og istandsat i samarbejde med dygtige fagfolk som arkitekter og designere, så vores lejeboliger i København er så attraktive som muligt.

C.W. Obel Bolig tilbyder en række lejeboliger i København til dig og din familie. Alle vores lejelejligheder i København er beliggende på attraktive adresser i ejendomme af høj kvalitet. Vores lukrative lejeboliger i København er perfekte til børnefamilier, unge par, seniorer og singler med god økonomi.

 

Se vores ledige boliger 

 

C.W. Obel Bolig tilbyder også lejeboliger i Aalborg.

Læs mere om lejeboliger i Aalborg

 

Lejebolig i Kobenhavn

 

C.W. Obel Bolig – bedre bolig, bedre trivsel

Hos C.W. Obel Bolig er det altafgørende, at du føler dig godt tilpas og tryg i dit nye hjem. Vi tilbyder smukke kvalitetslejligheder til leje i København, og vi har konstant fokus på jeres trivsel i vores lejeboliger.

Derfor har vi viceværter, som er synlige og tilgængelige i det daglige. De står bl.a. for drift og vedligeholdelse – en velholdt og rengjort ejendom øger beboernes trivsel og tryghed. Vi sørger for ejendomme med høj service, tilgængelighed og nærhed. Vi mangler bare dig. Velkommen hjem.

I alle vores lejeboliger i København kan du ansøge om dispensation til at få et husdyr med, fx en mindre hund eller en kat. Mindre kæledyr som fugle, marsvin, kaniner, hamstere og små akvarier kræver ikke dispensation.

Du kan læse mere information om husdyr under siden værd at vide som lejer.

Find Værd at vide her

 

ledig lejebolig i Kobenhavn

 

Lej en lejlighed i København i C.W. Obel Boligs trygge rammer

C.W. Obel Bolig har i 2021 udvidet vores portefølje med to nye ejendomme – én i Valby og én i Brøndby. Vi har nu fem forskellige ejendomme i Storkøbenhavn. Nedenfor kan du læse om og se ejendommene.

 

Teglværkskajen på Teglholmen

Teglværkskajen er perfekt til dig, der ønsker at leje en lejlighed i København, der kombinerer det bedste fra byens liv og tilbud, fantastisk udsigt over havnen, et levende lokalmiljø samt plads til ro og fordybelse i familielivet. Ejendommen er moderne og nybygget, men fremstår tidløs i sit design.

Læs mere om vores lejelejligheder på Teglværkskajen under siden Ledige boliger.

Se vores ledige boliger her 

 

Ledige lejligheder i Kobenhavn

CobraHave i Ørestad Syd

CobraHave tilbyder lejeboliger i et af Københavns mest progressive kvarterer. Det er tæt på metro, institutioner, grønne områder, herunder Kalvebod Fælled, hyggelige caféer og gode indkøbsmuligheder. Stuelejlighederne har egne terrasser, og med de øvrige lejeboliger følger dejlige altaner. I CobraHave er alt det bedste inden for rækkevidde.

Se de ledige lejligheder i CobraHave under vores oversigt over ledige boliger 

 

Ledige lejligheder i CobraHave

Grønningen på Islands Brygge 

Grønningen er beliggende ved den grønne kile, der strækker sig fra Amager Fælled til Havnefronten langs Islands Brygge. Du har gåafstand til havn, rig natur, institutioner, offentlig transport, caféer og hyggelige specialbutikker. Grønningen er en enestående chance for at bo i en lejebolig i et af Københavns mest populære kvarterer. Alle lejligheder har enten en hyggelig have eller altan.

Se vores ledige lejeligheder i Grøninngen under oversigten over ledige boliger

 

Ledige lejligheder i Gronnigen

Trekronergade124 i Valby

Trekronergade124 er en af C.W. Obel Boligs nyeste udvidelser. Ejendommen blev opført i 2020 og er beliggende i Valbys nye, spændende bydel på hjørnet af Trekronergade og Carl Jacobsens Vej. Du er tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, institutioner, natur og et blomstrende lokalmiljø. Alle lejlighederne er af høj kvalitet med dejligt lysindfald, god planløsning og ekstra loftshøjde.

Du kan finde mere information om ledige boliger i Trekronergade 124 under vores oversigt over ledige boliger

 

lejelejlighed i Valby

Kirkebjerg Parken i Brøndby

Kirkebjerg Parken giver dig det bedste fra to verdener. Du kommer til at bo i et historisk og grønt bykvarter, hvor du kan nyde naturen, som den bør nydes. Du får også et spændende og frembrusende lokalmiljø med fællesskab og nærhed til alt, hvad du har brug for.

Kirkebjerg Parken ligger mellem Glostrup og Brøndbyvester, og der er gode muligheder for offentlig transport, strand og institutioner. Alle lejligheder har en altan eller terrasse, hvis du bor i stueetagen. Du får også et indbydende og hyggeligt gårdhavemiljø.

Du kan finde ledige lejligheder i Kirkebjerg Parken og alle vores andre lokationer under oversigten over ledige boliger.

 

Find ledige boliger

 

 

Kirkeberg Parken i Brondby

 

Har du spørgsmål vedrørende vores lejeboliger i København, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne og ved tasterne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontakt os